De 34-jarige Gino Ninaber (foto) is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Full Speed.
De 34-jarige Gino Ninaber (foto) is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Full Speed.

Full Speed verwelkomt nieuwe hoofdtrainer

Algemeen

DELFT - Met vreugde kondigde de Technische Commissie van DSV Full Speed deze week de benoeming van de 34-jarige Gino Ninaber als nieuwe hoofdtrainer aan. Zijn ervaring, samen met zijn recente verantwoordelijkheid voor het O21 team van Excelsior Maassluis, maakt hem de ideale kandidaat voor deze positie. 

De nieuwe trainer heeft veel ervaring in het begeleiden van jeugdige talenten bij clubs als DHC, SV Den Hoorn, ADO Den Haag en Excelsior Maassluis. Volgens de TC van Full Speed sluit de keuze op Ninaber goed aan op de visie van de club: “De aanstelling van Gino weerspiegelt onze vastberadenheid om DSV Full Speed naar nieuwe hoogten te brengen, in overeenstemming met de ambitieuze clubvisie voor de komende jaren. Onze focus ligt op het waarborgen van sportieve successen, het behouden van het unieke Full Speed DNA en het creëren van een solide basis voor onze eigen jeugd, die de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid dankzij de toewijding vanuit de jeugdafdeling.”

Lange termijn
Met Ninaber als hoofdtrainer staat volgens de TC selectie-optimalisatie bij Full Speed op korte termijn centraal: “We streven naar het samenstellen van een kwalitatief sterke selectie voor het 1e elftal, met een evenwichtige mix van ervaren spelers en jeugdig talent. Op de lange termijn richten we ons op het verankeren van ons Full Speed DNA door te blijven werken met eigen jeugd en selectiespelers, met als doel spelers voor de lange termijn aan de club te binden.” 

Groeien
Als laatste is het vertrouwen in de nieuwe trainer groot en hoopt de club met hem te blijven groeien: “Met Gino aan het roer zijn wij ervan overtuigd dat DSV Full Speed niet alleen sportieve successen zal boeken, maar ook zal blijven groeien als een hechte vereniging waarin de eigen jeugd de toekomst heeft.”