Van 15 t/m 17 februari 2024 is het tijd voor Highlight Delft 2024!
Van 15 t/m 17 februari 2024 is het tijd voor Highlight Delft 2024!

Highlight Delft komt eraan!

Algemeen

DELFT - Van 15 t/m 17 februari 2024 is het tijd voor Highlight Delft 2024! Omdat de eerste weken van het nieuwe jaar er alweer opzitten is de countdown tot Highlight Delft officieel begonnen!

Een aantal highlights van het programma zijn SH4DOW, You Are Source Projection And Reflection, Forming Folds, Ourobouros en Scorched Earth. Programmamaker Simon Aerts van Highlight Delft kijkt het meeste uit naar de voorstelling SH4DOW: “SH4DOW is een baanbrekende voorstelling. De hele zaal van Theater de Veste wordt ervoor verbouwd en het kalibreren van het systeem duurt alleen al twee dagen. De voorstelling vindt plaats in een unieke 3D-omgeving waarin de Al als een persoon zichtbaar gemaakt wordt op het toneel. Hier zie je echt de toekomst!” De komende weken zal de organisatie u verrassen met verschillende highlights, waaronder programma’s, locaties en artiesten. Het thema ‘Do You See What I See?’ leert om opnieuw waar te nemen en speelt met uw perceptie. 

Tickets
Tickets voor Highlight Delft 2024 zijn verkrijgbaar via www.highlightdelft.nl. Er is keuze uit dag tickets, een passe-partout of losse tickets voor de voorstelling SH4DOW. Tickets voor SH4DOW moeten apart worden aangeschaft via www.theaterdeveste.nl.