Elke topoccasion van Citonda wordt afgeleverd met nieuwe APK, optie 12 maanden BOVAG garantie en een BOVAG afleverbeurt. (Foto: PR)
Elke topoccasion van Citonda wordt afgeleverd met nieuwe APK, optie 12 maanden BOVAG garantie en een BOVAG afleverbeurt. (Foto: PR) Foto:

Een compacte, complete Citroen C3 Aircross bij Citonda

Algemeen

DELFGAUW - Compact ogend, maar ruim en heel compleet, zo mag je deze Citroën C3 Aircross wel noemen. Deze SUV heeft alles voor comfortabel rijplezier.

De auto is uit 2019 en heeft een kilometerstand van 53.841 Km. Het is een automaat. Vijfdeurs en een makkelijke instap en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Airconditioning en extra getint glas achter zorgen voor een prettig binnenklimaat. De lichtmetalen velgen, dakrails en de rode detaillering geven de auto een sportief uiterlijk. Uiteraard ontbreken ook een navigatiesysteem en cruisecontrol niet en is de auto uitgerust met DAB, Apple Carplay/Android Auto, Bluetooth telefoonvoorbereiding, multimedia-voorbereiding en radio, een multifunctioneel stuurwiel en spraakbediening. Veiligheid is altijd topprioriteit bij Citroën. Denk daarbij aan voorzieningen als Bots waarschuwing systeem, Brake assist system, Dodehoek detectie, Rijstrooksensor en vermoeidheids herkenning. Parkeren gaat heel eenvoudig met de parkeerassistent, de achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. Kijk voor alle specificaties en meer informatie op www.citonda.nl. Elke topoccasion van Citonda wordt afgeleverd met nieuwe APK, optie 12 maanden BOVAG garantie en een BOVAG afleverbeurt. 

Citonda in Delfgauw is een algemene garage waar je met auto’s van alle merken terecht kunt, maar het bedrijf heeft een speciale voorliefde voor Citroën. Een merk waar ze al van oudsher in gespecialiseerd zijn. En van oudsher, dat is al best oud, want Citonda kan inmiddels prat gaan op bijna een halve eeuw ervaring. En al die tijd zijn ze bijgebleven, want de techniek gaat door. De service en knowhow zijn wél gewoon ouderwets goed. Voor kleine klusjes als het vervangen van en lamp of een accu kun je gewoon even binnenlopen. Moet uw auto wel blijven, dan voorziet Citonda altijd in vervangend vervoer: een auto, of desgewenst een fiets. En de bus stopt voor de deur. Het is maar een voorbeeld van hoe het team haar best doet haar klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wie naar de recensies op www.citonda.nl kijkt ziet dat zij daar uitstekend in slagen!