De wandelorganisatie: Jeannette, Joop, Frans en Jan
De wandelorganisatie: Jeannette, Joop, Frans en Jan

12e Lopers Company GTL Wandeltochten

advertenties

Voor de twaalfde keer zijn onder auspiciën van de Trompper Optiek Golden Tenloop-organisatie aantrekkelijke wandeltochten in Delft en omgeving mogelijk. De hardloop speciaalzaak Lopers Company Delft is ook dit jaar sponsor van deze wandeltochten.

Voor iedereen die niet kan of wil hardlopen, maar toch sportief bezig wil zijn op Hemelvaartsdag hebben we vier wandeltochten in en rond Delft uitgezet. 5 km - Half Ten (start vanaf 9.30 uur)10 km - Single Ten (start vanaf 8.30 uur) 20 km - Double Ten (start vanaf 8.30 uur) 30 km - Triple Ten (start vanaf 8.30 uur)

Inschrijven

Inschrijven voor de 10, 20 en 30 km kan vanaf 8.30 uur in de winkel van Lopers Company Delft; de start van de 5 km 'Half Ten' is vanaf half tien. Voor de 30 km sluit de inschrijving om 11.00 uur; voor de overige afstanden om 12.00 uur.

Bedrijven of groepen kunnen tot uiterlijk 25 april a.s. via het e-mailadres info@runningdelft.nl aangeven dat men wil deelnemen met een groep wandelaars. Het aantal wandelaars en de afstand moeten dan worden doorgegeven. De GTL organisatie stuurt de contactpersoon dan een factuur die vooraf dient te worden betaald. Op de dag van de Trompper Optiek Golden Tenloop kan één persoon (afgevaardigde) de wandelroute en dergelijke afhalen bij het inschrijfpunt "Lopers Company Delft".

Kosten

Voor alle afstanden geldt één prijs namelijk € 5,50 met medaille en € 3,50 zonder medaille. Deelnemers in het bezit van een KWBN-pas krijgen 1 euro korting. Voor groepsdeelname en vooraf ingeschrevenen geldt per persoon een prijs van € 4,50 met medaille en € 2,50 zonder medaille. Bij de start is het niet mogelijk om te pinnen.

Start

De start is zoals gebruikelijk bij de hardloop speciaalzaak "Lopers Company Delft" Oosteinde 235 te Delft. (Telefoon 015-2140091)

Finish

Voor alle afstanden is de finish wederom in de bar/lobby van het Hampshire Hotel Delft Centre op Koepoortplaats 3 Delft. Het afmelden en eventueel ontvangen van de medaille kan daar tot uiterlijk 17.00 uur. Op deze locatie is het mogelijk om nog na te praten met je loopmaten onder het genot van een hapje en/of een drankje (voor eigen rekening).

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Rob of Jeannette Smit van Lopers Company Delft.
Telefoon: 015-2140091
Email: info@runningdelft.nl