Verkoper Menno Roeling bij één van de Top Occasions.
Verkoper Menno Roeling bij één van de Top Occasions.

Jonge occasions in overvloed bij Autobedrijf Nootenboom

advertenties

NOOTDORP – Het aanbod occasions van Autobedrijf Nootenboom bestaat uit alle merken. Het bedrijf aan de Oudeweg 29 in Nootdorp staat al jaren bekend om de Kia's en Fords, maar op het gebied van occasions kun je er voor alle denkbare merken terecht: van KIA en Ford tot aan Renault. "We zijn ons steeds meer aan het verbreden en leggen ons ook toe op kwaliteitsauto's vanaf 1.950 euro inclusief garantie", zegt verkoper Menno Roeling. "Onze stelregel is, dat de kwaliteit altijd hoog moet zijn, ongeacht de prijs."
Tevens wordt onze voorraad steeds vaker aangevuld met zeer jong gebruikte occasions. Dit is een prima manier om het gat op te vullen tussen gebruikt en nieuw. Dat betekent dus ook dat wij auto's van net een jaar oud in ons aanbod hebben, van alle merken wel te verstaan."
Autobedrijf Nootenboom heeft altijd gemiddeld vijftig occasions in de showroom staan. Alle occasions worden volledig rijklaar afgeleverd. "Door ons enthousiaste team worden de auto's tip top in orde gemaakt en netjes aflevering klaar gemaakt", aldus Roeling.
Iedere verkochte occasion wordt geleverd met minimaal zes maanden BOVAG garantie, want zoals gezegd heeft dit bedrijf uitsluitend kwaliteitsauto's. Bij jonge occasions kan deze garantie zelfs oplopen tot zeven jaar garantie. "Tevens leveren wij alle verkochte occasions met twaalf maanden Europese Mobiliteitsgarantie", zegt Roeling. "Daarbij ben je altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg en dat in heel Europa."
Deze Europese Mobiliteitsgarantie wordt, indien de auto wordt onderhouden door Autobedrijf Nootenboom, gratis jaarlijks verlengd. In de werkplaats, welke onder de vlag van Vakgarage opereert, heeft de klant de zekerheid dat alle kennis en kunde in huis is om alle merken goed te onderhouden. "Dat sluit nog eens goed aan op de occasionverkoop van alle merken."
Telefoon: (015) 310 99 55. Internet: www.nootenboom-nootdorp.nl.