Patrick Bastiaanse bij de Toyota Proace bedrijfsauto's.
Patrick Bastiaanse bij de Toyota Proace bedrijfsauto's.

Summer Sale aantrekkelijk voor particulier en zakelijk bij Toyota DIGO

advertenties

DELFT – Het is weer Summer Sale bij Toyota DIGO. Het autobedrijf aan de Reinier de Graafweg en de Motorenweg heeft voor deze zomerperiode extra auto's ingekocht. Allemaal 2016-modellen, in dit geval van de Toyota Yaris, Aygo en de Volkswagen Polo.

Autobedrijven DIGO heeft al deze auto's scherp ingekocht, dus kunnen ook scherp in de verkoop worden aangeboden. Aan de auto's hangen heel leuke prijskaartjes, namelijk met de bedragen van respectievelijk 12.850 euro voor de Toyota Yaris, 10.850 euro voor de Toyota Aygo en 11.900 euro voor de Volkswagen Polo. Deze auto's zijn allemaal luxe uitgerust en vijfdeurs. "Daarnaast kunnen klanten ook nog eens profiteren van een voordelige upgrade op een nieuwe Auris", vertelt verkoper Patrick Bastiaanse. "De upgrade van benzine- naar hybride-uitvoering wordt gratis uitgevoerd, met een voordeel oplopend tot 2.100 euro. En daarbij is ook Flex-Lease mogelijk", gaat hij verder. "Flex-Lease is een heel aantrekkelijke vorm van Private Lease, voor nog geen 7 euro per dag rijd je in een splinternieuwe Aygo. Tegen dit tarief rijdend, is het contract al na een jaar gratis opzegbaar. Het kan overigens op alle Toyota modellen"
De Summer Sale is ook een heel gunstige periode voor de zakelijke rijders. De bedrijfsauto's Toyota Proace en Hilux zijn momenteel in Black Platinum uitvoering beschikbaar. Dit houdt in dat de bedrijfsauto's in zwarte lak zijn uitgevoerd met chromen en zilveren accenten, dikke lichtmetalen velgen en stoere treeplanken. Daarnaast hebben ze zwart lederen bekleding en zilveren stiksels.
Ook voor het onderhoud bent u bij Toyota DIGO aan het juiste adres. De vakantieperiode is natuurlijk ook weer aangebroken. Voor veel mensen die op vakantie gaan, is het handig om de zomercheck uit te laten voeren. Dit kan in combinatie met een aircocheck voor 35 euro. "Even de auto op een heel aantal vitale punten laten controleren en je kunt met een lekker en veilig gevoel op vakantie."Als u een onderhoudsbeurt bij DIGO laat uitvoeren, dan heeft u met ieder merk auto gratis hulp bij pech onderweg. En kunt u echt onbezorgd op vakantie!

Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
www.digodelft.nl

Afbeelding