Afbeelding

Nu of Nooit: de Nissan Qashqai met 7.000 euro zomervoordeel

advertenties

WATERINGEN – Het is Nu of Nooit bij Zeeuw & Zeeuw Wateringen. Koop nu een nieuwe Nissan Qashqai uit voorraad met het grootste voordeel dat je bedenken kunt. Dat voordeel is niet minder dan 7.000 euro!

Koop de Nissan Qashqai in de Nu of Nooit periode, dan is dat inclusief gratis automaat ter waarde van 2.500 euro. Waar is die 7.000 euro nog meer uit opgebouwd? Ten eerste ontvangt de klant in ieder geval 2.000 euro inruilpremie. Daar bovenop komt nog eens 500 euro aan gratis accessoires. "Het vijfjarig gratis onderhoudscontract en vijf jaar garantie inclusief mobiliteitsservice in combinatie met een Nissan All Inclusieve Financiering, samen goed voor een waarde van 2.000 euro, maken het Nu of Nooit pakket compleet", zegt vestigingsmanager Pieter Dekkers.
"Er is al een Nissan Qashqai N-Connect rijklaar voor 29.440 euro", gaat hij verder. "Deze uitvoering is voorzien van een panoramisch glazen dak, heeft 18-inch lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem. Climate control en de Nissan Around-View camera in combinatie met parkeersensoren. En er is echt nog veel meer."
Wees er snel bij, want in de Nu of Nooit actie van Zeeuw & Zeeuw Wateringen is op ook echt op. Kom langs in de showroom en beleef een geweldig begin van de zomervakantie!
Zeeuw & Zeeuw
´s-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl

Pieter Dekkers bij de Nissan Qashqai die centraal staat in de Nu of Nooit actie.
Afbeelding
Afbeelding