De nieuwe medewerker Kelvin Rietstra demonstreert het meetgereedschap in de werkplaats van RPP.
De nieuwe medewerker Kelvin Rietstra demonstreert het meetgereedschap in de werkplaats van RPP.

Alle metalen plaatwerk vakkundig bewerkt bij RPP

advertenties

DELFT – Reurings Precisie Plaatwerk (RPP) aan de Distributieweg 66 op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw heeft als hoofdactiviteit het bewerken van plaatmateriaal. Denk hierbij aan de materialen RVS, aluminium en alle denkbare andere metalen. Bij bewerken denk je aan laseren, stansen, buigen en lassen.

Dit doet het bedrijf van Aad Reurings al twintig jaar, eerst vanuit het pand aan de Rotterdamseweg en sinds 2005 op de huidige locatie. "In 1997 is mijn vader Aad begonnen met zijn broer en nog één andere medewerker", zegt dochter Nancy, die een administratieve functie heeft. "Nu is het pand vier keer zo groot en werken hier twintig man. Als opdrachtgevers hebben we voornamelijk bedrijven van naam, zowel nationaal als internationaal."
Reurings Precisie Plaatwerk heeft een bestelauto rondrijden, voor de aflevering van producten, wat zes dagen per week gebeurt. "Ja, we leveren onze producten alle dagen behalve zondag af", zegt Nancy. "Aan het begin van 2017 hebben we afscheid genomen van drie medewerkers en daarvoor in de plaats zijn Kelvin Rietstra en Alex Korner gekomen. Ze worden intern opgeleid en krijgen specifiek voor de machines een opleiding in Duitsland aangeboden. Bij ons gaan de leveringen het hele jaar door, dus ook deze vakantieperiode." Reurings Precisie Plaatwerk is hoofdsponsor van het eerste elftal van SEP en steunt de Hartstichting en het Koningin Wilhelmina Fonds.
Telefoon: (015) 261 95 04. Internet: www.rpp.nl.