Ron en Vincent gaan samenwerken. (Foto: PR)
Ron en Vincent gaan samenwerken. (Foto: PR)

Yoga Studio Jnana en SportsArt bundelen krachten

advertenties

Aan de Industriestraat in Delft hebben Yoga Studio Jnana en SportsArt besloten een unieke samenwerking aan te gaan.

Twee gezonde sportieve bedrijven die hun krachten per 1 juli 2017 gaan bundelen om meer draagvlak in de breedte te creëren. Eigenaren Ron Broekhart van Jnana en Vincent Hoogwerf van SportsArt realiseren dat er behoefte is aan activiteiten welke ze zelf niet in hun programma hebben en ook niet willen ontwikkelen. Beide heren concluderen dat de uitspraak 'schoenmaker, hou je bij je leest' de beste instelling is.

Kruisbestuiving
Een kruisbestuiving van beide buren wordt dus een feit. Yoga, Pilates, meditatie en massage als basis aan de ene kant en fitness, spinning, bootcamp en zumba aan de andere kant. De twee bedrijven gaan naast de ontwikkeling van een combiabonnement elkaar ook over en weer promoten, zodat hun eigen leden kennis kunnen maken met de mogelijkheden bij de buren.
Ook voor bedrijven zal er binnenkort een flyer verschijnen met mooie samengestelde programma's om het personeel een sportieve dag aan te kunnen bieden.
Er staan inmiddels al een paar promoactiviteiten op de rol, zoals de spinning manifestatie op de markt, massage promodagen en Ladies-night bij SportsArt. Om dit alles te vieren krijgt iedereen in de maanden juli en augustus 10 euro korting op een massage van een uur bij de massage therapeuten van Yoga Studio Jnana.