Richard Toet van Venvo Zonwering, met achter hem een mobiele zonwering: de ideale verlenging van de woonkamer.
Richard Toet van Venvo Zonwering, met achter hem een mobiele zonwering: de ideale verlenging van de woonkamer.

Venvo Zonwering: al veertig jaar specialist in zonwering

advertenties

WATERINGEN - Drong de zon afgelopen week ook ongewenst uw woning binnen? Zonwering kan dit voorkomen. Venvo Zonwering is al zo'n veertig jaar gespecialiseerd in zonwering.

Het Westlandse familiebedrijf doet al vier decennia bijna niets anders dan voorkomen dat de zon bij particulieren naar binnen dringt. Het team van vaste monteurs is hier dagelijks voor op pad. Voor het op maat maken van de onderdelen hiervoor beschikt het bedrijf aan de 's-Gravenzandseweg 3 in Wateringen over een eigen assemblage afdeling. Tevens is op dit adres de showroom te vinden, waar klanten een keur aan mogelijkheden op het gebied van zonwering vinden. "Met zonwering creëer je een verlenging van je huiskamer", vertelt Richard Toet van Venvo Zonwering. Want wat is er lekker dan, in een week zoals de week die achter ons ligt, heerlijk buiten in de tuin, onder de zonwering te dineren? Met zulke zonwering is meer mogelijk dan menigeen weet. Zo is het mogelijk om verlichting of verwarming in de zonwering aan te brengen. Verder heeft Venvo verschillende soorten vrijstaande zonwering. Die zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in textiel of met lamellen. De vrijstaande zonwering hoeft dus niet per se aan de woning te grenzen, maar kan ook verderop in de tuin worden geplaatst.
Venvo heeft verder ook jaloeziën, rolgordijnen en horren en is officieel dealer van het merk Luxaflex. "Voor elk budget hebben we wel mogelijkheden", vervolgt Toet.
Venvo Zonwering zit in Wateringen, maar is vanuit Delft en de regio uitstekend bereikbaar. Wie op de A4 afrit Den Haag Zuid afslaat is er al bijna. "Vanuit Delft zit je hier zo", zegt Toet. Benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van zonwering? Kom dan eens naar Venvo Zonwering. De showroom is ook op zaterdag geopend.
Zie verder voor meer informatie www.venvo.nl.