Voorstelling ‘Die sieben Todsünden’, Delft Chamber Music Festival 2016
Voorstelling ‘Die sieben Todsünden’, Delft Chamber Music Festival 2016

Zomersfeer met muziek en meer bij Lijm & Cultuur

advertenties

Zomer bij Lijm & Cultuur! Niet alleen kun je op werkdagen lunchen en loungen terwijl je geïnspireerd wordt door alle bedrijvigheid om je heen, er is meer.

Als je met een groep bijvoorbeeld wilt BBQ-en, borrelen of dineren, dan zijn daarvoor veel mogelijkheden. Bel of mail ons met je wensen. Ook de cultuurliefhebbers komen aan hun trekken met verschillende festivals.

Delft Chamber Music Festival

Ook dit jaar zijn er verschillende uitvoeringen bij Lijm & Cultuur en – TIP - je kunt ze combineren met een heerlijk diner. In de multimediale voorstelling 'Begin van een onbekend tijdperk' draagt acteur Thom Hoffman rauw-romantisch werk voor uit de dagboeken van Konstantin Paustovski en worden Prokofjev's Visions Fugitives uitgevoerd door Liza Ferschtman (viool) en Ole Christian Haagenrud (piano). Zaterdag 29 juli om 19:00 en 20:30.

'Juffrouw Kachel'
Kom kijken hoe kinderen vol overgave meedoen aan de muzikale voorstelling 'Juffrouw Kachel' door 'Kwekers in de Kunst'. Juffrouw Kachel heeft twee manieren van slaan en allebei zijn ze heel gemeen, maar zij blijkt ook een klein hartje te hebben. Naar het boek van Toon Tellegen. Zaterdag 5 augustus 18.00 en 19.00 uur. Sjostakovitsj verklankt met zijn preludes de wereld om hem heen in miniatuurvorm. Geïnspireerd door deze muziek kijken wij tijdens 'De werkelijkheid door mijn ogen' naar de wereld om ons heen door de ogen van een fotograaf, de pen van een dichter en de bewegingen van een danser. Wat ziet u? Zaterdag 5 augustus 19.00 en 22.00 uur.

Lorre Festival – 7 juli

Alweer de 10e editie van Lorre Festival met een mix van (African) disco, house, R&B en een overdosis aan 80s en 90s hitjes. Lekker met een biertje in de hand nog een laatste keer feesten voordat iedereen op vakantie gaat. Vrijdag 7 juli van 15.00 - 23.00 uur.

Onze lunchroom Experiment Delft is alle werkdagen open van 10 tot 17 uur. Informeer naar de mogelijkheden voor groepsarrangementen. Bel of mail: 015 262 9400, info@lijmencultuur.nl.

De actuele agenda en links naar alle evenementen vind je op: www.lijmencultuur.nl