Een bijzondere plek met een fantastisch uitzicht. (Foto: PR)
Een bijzondere plek met een fantastisch uitzicht. (Foto: PR)

Zuidkolk: Droomplek aan het water met het mooiste uitzicht van Delft

advertenties

Op 24 juni jl. is het project Zuidkolk in verkoop gegaan. In vele opzichten een bijzonder project, dat bestaat uit 2 maisonnettes, 14 appartementen en 3 penthouses.

Gelegen aan de Schie met een fantastisch uitzicht over het water en het oude centrum van Delft. Het water geeft een ongekende dynamiek aan deze plek met beroeps- en pleziervaart en sportieve activiteiten. Het plan ligt centraal, op loop- en fietsafstand van de binnenstad en openbaar vervoer. U wandelt gemakkelijk naar de wekelijkse markt voor uw boodschappen of naar een gezellig terras aan de overkant. De directe omgeving van het gebouw is verkeersluw en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer en fietsers.

Energiezuinig
Er is een ruime keuze uit verschillende typen woningen met een omvang van 88 m2 - 186 m2. Het plan is dan ook aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Er zijn drie prijsklassen die beginnen vanaf € 299.000. Alle appartementen zijn energiezuinig met vloerverwarming en -koeling, die werkt via warmte/koude opslag in de bodem, zonnecellen op het dak, hoogwaardige isolatie en duurzame houtsoorten.

Licht, glas en warme kleuren
Het ontwerp van architectenbureau Vera Yanovshtchinsky is een opvallend en markant gebouw en vanaf het water gezien een echte 'landmark' met 'gevouwen' gevels, die elk appartement een weids uitzicht bieden. De architectuur is speels, maar heeft een chique uitstraling. Er zijn riante en goed doordachte plattegronden en de appartementen voelen royaal door de sterke verbinding met buiten. Omwille van het uitzicht zijn de buitenruimtes voorzien van volledig glazen balustrades. In alle appartementen is gewerkt met veel licht, glas en warme kleuren. Net buiten het drukke centrum van Delft is dit een heerlijke plek om 's avonds thuis te komen en te genieten van uw vrije tijd.

Meer informatie? Kijk op zuidkolk.nl