De introductie van de vernieuwde Renault Captur bij Autohaag Zeeuw.
De introductie van de vernieuwde Renault Captur bij Autohaag Zeeuw.

De vernieuwde Renault Captur: interessant voor jong en oud

advertenties

DELFGAUW – De vernieuwde uitvoering van de Renault Captur is bij Autohaag Zeeuw Delft te bewonderen. De facelift heeft geresulteerd in een gewijzigd uiterlijk.

Vooral de voorkant is iets veranderd, onder andere met een andere grille en koplampen. Een stijlvolle Renault Captur, met een lichte signatuur. Belangrijk is ook het aantal opties dat is uitgebreid, onder andere op het gebied van kleur. Zo is de Captur ook in Noir Améthyste verkrijgbaar. "Dit is mogelijk als Initiale Paris, de topuitvoering van Renault", zegt verkoopadviseur Robert Schaap. "We verwachten trouwens veel van de verkoop van de Renault Captur, in Initiale Paris uitvoering of niet. Dit is namelijk sinds de introductie in 2013 een heel populaire auto gebleken. De verwachting is dat de Renault Captur 'fase 2' die belangstelling alleen maar zal overtreffen."
De Renault Captur is zowel interessant voor jonge gezinnen als voor oudere mensen. De grote hoeveelheid binnen- en bagageruimte is voor de eerste groep natuurlijk aantrekkelijk. Ouderen zullen blij zijn met de hoge instap, vanwege het feit dat de auto wat hoger op zijn wielen staat. "Een topsegment auto, die je bovendien ook nog helemaal kunt personaliseren", zegt hij. "Al kijk je alleen maar naar de mogelijke kleurstellingen. Van het dak en de buitencarrosserie tot de stoelbekleding en de dashboard-componenten. Wist je dat er in deze introductieperiode al een gratis automaat in je Captur zit voor de heel snelle beslissers?"
De Renault Captur is beschikbaar vanaf 19.190 euro. Kom langs in de showroom en laat u voorlichten door één van de verkoopcollega's.

Autohaag Zeeuw
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl