Hans Vennix (rechts) schudt bij de aflevering de hand van Jan Veldhoven van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Hans Vennix (rechts) schudt bij de aflevering de hand van Jan Veldhoven van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Nissan Nummer 9 door Auto Ridderkerk geleverd aan Pijnacker-Nootdorp

advertenties

PIJNACKER-NOOTDORP – De Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft met Auto Ridderkerk zaken gedaan voor de uitbreiding van het wagenpark.

Inmiddels heeft die gemeente de negende Nissan afgenomen. Overigens een geheel gewrapte Nissan Leaf, compleet met het logo en de kleuren van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.
De auto is gewrapt door RODI Reclame & Belettering. De geheel geprepareerde auto werd afgeleverd door verkoopmedewerker Hans Vennix. Hij overhandigde de autosleuteltjes aan Jan Veldhoven van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. "Ja en daarbij zal het niet blijven", zegt Hans Vennix. "Er zijn namelijk nog vier auto's bij ons in bestelling en die zullen ook weer worden bestickerd door RODI Reclame & Belettering."

Geen auto te klein
Jarenlange ervaring en innovatie, RODI Reclame & Belettering zet dit in voor zowel grote bedrijven als particulieren. Van gevelreclame, autobelettering, carwrapping, reclameborden tot groot formaat printen. Geen gevel is te groot, geen auto is te klein. Auto Ridderkerk en de Gemeente Pijnacker-Nootdorp blijven dan ook graag zaken doen met dit bedrijf in Delft.