Kimberly verwelkomt u graag in haar nieuwe pand!
Kimberly verwelkomt u graag in haar nieuwe pand!

Schoonheidssalon Kimberly's verhuist

advertenties

En met de verhuizing komt er ook een nieuwe naam: Schoonheidssalon Kimberly's wordt SK Beauty & Lifestyle. "Onze nieuwe salon ligt centraler en is groter", vertelt Kimberly. "U kunt vanaf nu zeven dagen in de week bij ons binnenlopen. We zijn alle dagen geopend vanaf 8.30 uur en vijf avonden in de week zijn we geopend tot 22.00 uur."

Vertrouwd
SK beauty & Lifestyle blijft ondanks alle veranderingen uw vertrouwde adres: "Wij staan garant voor goed huidadvies, natuurlijke producten die vrij zijn van parfum en parabenen en die niet zijn getest op dieren." Alles voor de verzorging van gezicht en lichaam dus. En meer: "In onze nieuwe salon vindt u ook van alles voor uw huis, zoals (geur)kaarsen en huisparfum."

Feest
Zondag 30 april is het natuurlijk feest in het nieuwe pand! "Iedereen is tussen 12.00 uur en 17.00 uur welkom om de nieuwe salon te bekijken. U kunt een huidanalyse laten doen en allerlei producten ruiken en voelen.
Natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Wie zijn of haar naam en telefoonnummer achterlaat in onze grabbelton maakt kans op leuke prijzen, zoals een gezichtsbehandeling, een spa-pedicure behandeling of een set met leuke producten."

Schoonheidssalon Kimberly's
Peperstraat 40
2611 CH Delft
Tel. 015-2159197

www.schoonheidssalonkimberlys.nl