Er komen weer grote namen naar Delft
Er komen weer grote namen naar Delft Foto: PR

Warming up voor grote voorverkoop

advertenties

Komende week start de kaartverkoop bij Theater de Veste voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Onlangs liet het theater al enkele cabaretnamen doorschemeren. Dat wordt smullen vanaf dit najaar!

Op zaterdag 6 mei start de ticket verkoop om 12.00 uur. Dit gebeurt zowel online via de theaterwebsite, als offline aan de kassabalie aan het Vesteplein nummer 1. Waar vroeger zeer veel mensen voor de deur lagen, zaten en stonden, zal menig theaterliefhebber nu de PC, tablet of mobiel in de aanslag hebben rondom de start van de voorverkoop. Bent u Vriend van Theater de Veste? Dan geniet u van voorrang en kunt u al reserveren vanaf 2 mei a.s. "Theater de Veste aast op pittig cabaret"
Naar eigen zeggen heeft Theater de Veste zich hard gemaakt om met een stevige cabaretprogrammering voor de dag te komen. Wat dat precies zal zijn wordt komende week duidelijk, toch hebben we al een aantal namen voor u! Theater de Veste meldt: "De pittige Sara Kroos, het populaire Rundfunk en orkaan Bert Visscher komen naar Delft, verder presenteert de rising star Tim Fransen zijn nieuwste voorstelling en Jochem Myjer wordt op locatie aangeboden. Opmerkelijk is ook de nieuwe samenwerking tussen Louise Korthals en Dolf Jansen." Het theater presenteert in het nieuwe seizoen zo'n zestig cabaretavonden met het beste van wat Nederland op cabaretgebied te bieden heeft. Dat wordt gierend uit de bocht vliegen van het lachen, ongemakkelijke waarheden, heerlijke humor en confronterende spiegels die worden voorgehouden. Uiteraard staat er nog veel meer op het programma, zoals concerten, voorstellingen en speciale evenementen. Hoe de voorverkoop precies in elkaar steekt, voor welke voorstellingen alleen online kan worden gereserveerd en meer staat op de website van Theater de Veste. Ook zijn natuurlijk de theatermedewerkers bereid om u te woord te staan. Succes met uw keuze!