De nieuwe Volvo XC60
De nieuwe Volvo XC60

Volvo XC60: succesvolle tweede generatie

advertenties

REGIO – De nieuwe Volvo XC60 is niet lang geleden geïntroduceerd. Bij de introductie kreeg de auto twee benzinemotoren mee, maar onder de motorkap kunnen ook twee soorten diesels en een T8 hybride installatie zitten.

In het huidige leveringsprogramma is de voordeligst aan te schaffen Volvo XC60 die met het prijskaartje van 58.995 euro. Dat is dan de T5 uitvoering met 224 pk in Momentum stijl. De voordeligst aan te schaffen diesel is de uitvoering van 62.995 euro. Dit is de D4 met 190 pk en vierwielaandrijving.

2008-generatie
De eerste generatie Volvo XC60 lost de 2008-generatie af. Daar tussen door, namelijk in 2013, is er al wel een facelift geweest, met een opgefriste aanblik. Toch spreken kenners van een wel heel lange tijd voor een enkel model.

Successen genoeg
Toch heeft de auto successen genoeg gekend. Tot in 2016 was het de populairste Volvo en een van de succesvolste in z'n segment. Om het nog eens wat sterker uit te drukken: tot en met vorig haar wist het model zijn verkoopcijfers ieder jaar te verhogen.

Exterieur
De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de beenruimte toegenomen. De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Scandinavisch design
De nieuwe XC60 vormt een toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis.

Navigatie
Communiceren in de nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- of stembereik.



Volvo Niham
www.niham.nl/info/vestiging-delft