Afbeelding

Altijd mobiliteit, dat is bij EDA de Heus de prioriteit

advertenties

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus is een universeel autobedrijf. Voor dit bedrijf geldt, dat de mobiliteit van de klanten de hoogste prioriteit heeft. "Het hele traject rond een nieuwe auto kan door ons geregeld worden", zegt Aad van Winden.

Zeer specifiek wil EDA de Heus het hebben over de mogelijkheid van een zoekopdracht. Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto? Dan kunt u dit bedrijf de opdracht geven voor u op zoek te gaan. Wordt de gewenste auto gevonden, dan wordt die eerst helemaal gecontroleerd en binnenste buiten gekeerd. De auto die via een zoekopdracht wordt gekocht, wordt dan ook altijd inclusief BOVAG-garantie verkocht.??
Op zoek

Vertel het merk, het model, het type en de kleur die u voor ogen heeft en welke leeftijd, prijsklasse, kilometerstand en brandstof uw voorkeur heeft en EDA de Heus gaat voor u op zoek. "Hebben we de auto gevonden die u absoluut wilt hebben? Dan keuren we 'm goed, voordat we 'm goedkeuren. Daarna kopen wij 'm voor u, geven we de auto een servicebeurt en geven we u er garantie op. Zodat u verzekerd bent van een geweldige auto en zorgeloos rijplezier", aldus Aad van Winden.

Spilfunctie

Buiten de aanschaf van een auto, kan de klant hier terecht voor uiteenlopende andere diensten. Hierbij valt te denken aan reparatie, onderhoud, APK, uitlijnen of de glasservice via de GlasGarage Delft. "Onze baliemedewerkster Annet heeft echt een spilfunctie binnen ons bedrijf", zegt Jolanda van Winden. "Alle binnenkomende telefoontjes worden namelijk door haar behandeld of beantwoord. Zij weet alles van de agenda, GlasGarage en de ingeplande auto's. Pas als zij de vraag niet kan beantwoorden dan verbindt ze door naar de verkoop, werkplaats of directie. Vorig jaar heeft ze haar 12,5 jarig jubileum bij ons bedrijf gevierd.

"??Ruit- en autoschade

Bij ruitschade en autoschade kan het bedrijf u alle zorg uit handen nemen. Het hele traject, vanaf de eerste melding bij de verzekering en expertise, tot aan de reparatie en financiële afwikkeling. "Bij schades hebben we namelijk een rechtstreekse verbinding met de verzekeringsmaatschappijen", legt Van Winden uit.??

Uw mobiliteit

Breng snel eens een bezoek aan EDA de Heus of kijk op de website voor alle denkbare diensten die het bedrijf kan leveren.
"Uw mobiliteit is onze prioriteit!"

EDA de Heus
?Schieweg 63
?2627 AT Delft?(015) 261 81 81?
www.edaheus.nl