Aan de Schieweg 80 weten ze alles over barbecue.
Aan de Schieweg 80 weten ze alles over barbecue.

Barbecue Experience Center organiseert BBQ-demodag

advertenties

DELFT - Op de Schieweg in Delft is al drie jaar een zeer bijzondere winkel gevestigd: het Barbecue Experience Center.

Dit is dé winkel voor onder meer Weber, Big Green Egg en Napoleon Grills. Onlangs kreeg de 400 vierkante meter tellende winkel een facelift en een groter, nieuw terras. Het terras wordt gebruikt om barbecueworkshops te geven, zowel aan particulieren als bedrijven en andere groepen. Vaak kunt u al van verre ruiken waar u zijn moet.

Het Barbecue Experience Center is als een snoepwinkel voor de echte barbecue-fan. De hele winkel is gevuld met het meest diverse aanbod aan grills - en aanverwante artikelen - van Nederland. Bij Barbecue Exclusief zijn alle grote merken vertegenwoordigd. U kunt naar hartenlust de verschillende grills uitproberen, het zeer vakkundige team steekt graag de grill van uw keuze voor u aan. De mensen achter Barbecue Exclusief zijn stuk voor stuk barbecuefanaten en er staat eigenlijk altijd wel iets te grillen. Als we Patrick Wolf, een van de eigenaren, vragen wat Barbecue Exclusief zo bijzonder maakt, zegt hij met trots, "Het Barbecue Experience Center staat voor uitstekende service, ultiem vakmanschap en liefde voor lekker eten. Een bezoek aan de winkel of het volgen van een van onze workshops is altijd een feestje!"
Zaterdag 15 april aanstaande wordt hier een BBQ-demodag georganiseerd. Iedereen kan deze dag een groot deel van het assortiment in actie zien. Chris Janssen, compagnon van Patrick, vertelt. "Uit alles wat er deze dag te beleven valt, zult u merken dat een bezoek aan onze winkel een ware beleving is. Alle mensen van ons team hebben verstand van zaken en zullen al uw vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Daarnaast zullen ze de hele dag heerlijke hapjes voor u bereiden. Kom ruiken, kom proeven, kom uitproberen, het hele gezin is welkom."

Kijk voor meer info en openingstijden op http://www.bbq-exclusief.nl. Wilt u de gratis BBQ-demodag bezoeken? Meld u dan aan via info@bbq-exclusief.nl.