Verkoopadviseurs Wouter de Vos (links) en Remco Dam bij de Suzuki Ignis, een echt verkoopsucces.
Verkoopadviseurs Wouter de Vos (links) en Remco Dam bij de Suzuki Ignis, een echt verkoopsucces.

Upgrade-voordeel voor alle nieuwe auto's bij Suzuki Kees Balvert

advertenties

YPENBURG – Bij Suzuki Kees Balvert loopt momenteel aan giga-voordeelactie. Deze actie houdt 50 procent upgrade voordeel in voor de klant. Deze actie geldt voor alle nieuwe auto's bij Suzuki Kees Balvert.

"Op iedere nieuwe Suzuki, met uitzondering van de Ignis", vertelt verkoopadviseur Wouter de Vos. "Maar wat houdt de actie precies in. Het voordeel kan oplopen tot 1.750 euro. Een aangekochte auto kan luxer worden uitgerust voor de helft van de meerprijs."
Profiteer van dit voordeel bij Suzuki Kees Balvert. U koopt een luxe uitgevoerde Suzuki en betaalt een aantrekkelijk bedrag. "We hebben nu ook de Suzuki Ignis in de showroom", zegt De Vos. "Dit is tot nu toe een echt verkoopsucces gebleken. Het is dan ook een leuke, compacte crossover met een hoge instap, die van binnen ruim is en die zuinig rijdt."
De vanafprijs van de Suzuki Ignis bedraagt 14.499 euro. En na de succesvolle start van de Ignis, verwacht Suzuki Kees Balvert in april de nieuwe Swift al in de showroom. "Met wat rondere vormen dan de eerdere versie", zegt hij.
Met een lengte van 3.840, een breedte van 1.735 en een hoogte 1.495 millimeter is de nieuwe Swift een fractie korter, breder en lager dan zijn voorganger. Dankzij de slimme indeling van het interieur en de 20 millimeter langere wielbasis biedt hij toch meer ruimte voor inzittenden. De inhoud van de bagageruimte is met 54 liter vergroot tot 265 liter. "Kom vanaf april echt eens kijken bij ons in de showroom, maar eerder mag natuurlijk ook", aldus De Vos.

Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/kees-balvert-den-haag