Met achterwanden van Visualls.nl zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met achterwanden van Visualls.nl zijn de mogelijkheden eindeloos.

Design achterwand van Visualls.nl maakt de keuken helemaal af

advertenties

Als je op zoek bent naar echt iets moois op je keukenachterwand, dan moet je zeker eens in de showroom van Visualls.nl aan de Distributieweg 6 in Delfgauw gaan kijken.

Zij zijn dé specialist op dit gebied en hebben de grootste collectie keukenachterwanden van de Benelux. In 2010 is Visualls.nl opgericht door Sylvia Rietbroek, met toen alleen nog maar achterwanden met prins. "Maar dat is nu wel anders", vertelt Sylvia met een glimlach. "Wat destijds begon uit irritatie over vetspetters op mijn stuukwerk is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Bij ons vind je alle moderne materialen onder één dak. We hebben 25 jaar ervaring in de keukenbranche en kunnen dus echt adviseren. We hebben een eigen inmeetdienst en ook de montage kunnen we verzorgen. Hardlopers zijn de achterwanden van glas, de RVS-look en natuurlijk ons paradepaardje: achterwanden met print. Je eigen foto of tekst, het kan allemaal, ook op glas!"

Vooraf krijgt de klant een impressie van de keuken met Visuall, dus geen verrassingen achteraf. "Het is erg leuk te zien dat ook steeds meer keukenwinkels hun klanten naar ons toesturen. Trots ben ik ook op het door ons zelf ontwikkelde nieuwste product: Collorz! Aluminium van 3 mm dun, afgewerkt met een prachtige matte lak in RAL-kleur. Krasvast, hittebestendig en makkelijk schoon te houden. Een offerte aanvragen kan via www.visualls.nl, maar de showroom bezoeken kan natuurlijk ook.

Visualls.nl, Distributieweg 6, Delfgauw, 015 – 879 50 50.