De monteurs Damian (rechts) en Colin aan het werk aan een Dodge RAM in de werkplaats van Delft Autoschade.
De monteurs Damian (rechts) en Colin aan het werk aan een Dodge RAM in de werkplaats van Delft Autoschade.

Vijfhonderd auto´s hersteld in één jaar tijd door Delft Autoschade

advertenties

DELFT – Delft Autoschade bestaat nu vier jaar. Inmiddels zijn veel autobezitters uit Delft en omgeving over de vloer geweest. Schade aan de auto is hier snel en vakkundig verholpen.

Bij Delft Autoschade komen per week gemiddeld vijftien auto´s met schade binnen. Het bedrijf repareert per jaar schades aan ongeveer vijfhonderd auto´s. "En daarbij gaat het om alle denkbare merken", zegt eigenaar Darren Doorenbosch. "We zijn in de vier jaar dat we bestaan behoorlijk gegroeid."
Al die schadereparaties worden uitgevoerd door het team van Delft Autoschade: Damian, Harry en Colin. En behalve schades aan auto´s van particulieren, kunnen ook de schades aan auto´s van bedrijven gerepareerd worden. "Ook steeds meer bedrijven vinden de weg naar Delft Autoschade", geeft Darren aan. "Ja, want ook autobedrijven rijden wel eens schade."
Delft Autoschade is een FOCWA erkend schadebedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Is uw auto in reparatie, dan kunt u altijd gebruik maken van gratis vervangend vervoer. "En particulieren hebben trouwens geen doorverwijzing nodig van hun verzekeringsmaatschappij", zegt Darren. "Een schade? Maak snel een afspraak, want wij handelen schades af voor alle verzekeringsmaatschappijen. U betaalt geen eigen risico tot 136 euro. De hele afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij regelen wij."
Meestal geven verzekeringsmaatschappijen wel eens sturing. Ze verwijzen door en geven een schadebedrijf door waar hun cliënt het beste naar toe zou kunnen gaan. Het is niet verplicht om je aan deze sturing te houden. "We zijn er blij mee, dat veel mensen voor ons bedrijf kiezen, met nog twee andere schadeherstellers op dit bedrijventerrein", aldus Darren.
Een grote of kleine schade aan uw auto? Kies dan voor Delft Autoschade om dit snel en vakkundig te laten herstellen. En maak in de tussentijd gebruik van gratis vervangend vervoer.

Delft Autoschade
Voltaweg 16
2627 BB Delft
(015) 200 01 22
www.delftautoschade.nl