Eigenaar Adem (links) en monteur Mustafa zijn op zoek naar nieuwe collega´s.
Eigenaar Adem (links) en monteur Mustafa zijn op zoek naar nieuwe collega´s.

Dynamisch en universeel Garage Randstad wil monteursteam uitbreiden

advertenties

DELFT – Garage Randstad heeft het druk en dus gaat het goed met dit bedrijf. Het autobedrijf kan dus wel nieuwe, goede collega's gebruiken. Ben je automonteur en kun je goed werken? Dan ben je welkom om Adem en Mustafa te komen versterken.

Garage Randstad is per direct op zoek naar een automonteur die altijd weet wat hij doet. De klant wordt bij dit autobedrijf aan de Cyclotronweg namelijk altijd op zijn wenken bediend. "We hebben een klein team", zegt Adem. "Eigenlijk runnen we dit bedrijf met z'n tweeën. Maar om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, zoeken we versterking."
De geboden functie is een fulltime functie, maar je moet eventueel bereid zijn op afwijkende tijden te werken. Hier wordt onderhoud uitgevoerd aan alle merken auto's. Bij Garage Randstad bent u verzekerd van totale transparantie, de monteurs maken alles inzichtelijk: wat gaat het onderhoud of de reparatie kosten? Reparaties aan alle merken auto's kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard is APK mogelijk. "En de grootste pre van ons bedrijf, dat is wel de 24-uurs service", vertelt Mustafa.
Heb je pech onderweg, dan kan Garage Randstad per direct een serviceauto naar de plaats des onheils sturen. Om met een quick scan de schade op te nemen en ter plaatse te repareren. Vaste klanten van het bedrijf betalen voor deze service niets. Als niet-klant betaal je 35 euro voorrijkosten. "Word je daarna alsnog vaste klant, dan wordt dit uiteraard kwijtgescholden`, aldus Mustafa.
Garage Randstad heeft een succesvol 2016 achter de rug. In dit jaar is ook begonnen met de verkoop van gebruikte auto´s. Uiteraard staat ook de service van het vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud nog steeds recht overeind. "En voor het nieuwe jaar zijn we dus op zoek naar één of meer nieuwe automonteurs", zegt Adem. "Tijdens de gebruikelijke tijden wordt er gewerkt, maar de kandidaat moet ook bereid zijn op andere tijden te werken. Bijvoorbeeld om ingezet te worden voor onze 24-uurs service." De nieuwe medewerker krijgt een standaard salaris, waarbij opschaling mogelijk is. Wil jij de nieuwe medewerker worden onder zijn leiding? Neem dan telefonisch of per email contact op! Garage Randstad is doordeweeks geopend tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is het bedrijf geopend tot 16.00 uur.

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
(015) 261 35 41
(06) 246 303 75
(24-uurs pechhulp)
www.garage-randstad.nl