Een bovenaanzicht van de showroom vol nieuwe Suzuki-modellen.
Een bovenaanzicht van de showroom vol nieuwe Suzuki-modellen.

Scherp eindejaarsvoordeel bij Suzuki Kees Balvert

advertenties

YPENBURG – Bij Suzuki Kees Balvert is het eindejaarsvoordeel niet mis. Ruil uw huidige auto in voor een nieuw Suzuki-exemplaar en profiteer van veel voordeel. De actie loopt tot en met de laatste dag van het jaar!

Eindejaarsvoordeel kunt u krijgen op alle nieuwe Suzuki-modellen, dus van de Celerio tot de Vitara. Het instapvoordeel kan oplopen tot 1.500 euro. "Alle auto's zijn uit voorraad leverbaar", zegt verkoopadviseur Wouter de Vos. "Profiteer dan ook meteen van onze gunstige financieringsmogelijkheden. Financiering is mogelijk vanaf 3,6 procent op jaarbasis."
Daarnaast is het mogelijk via private lease auto te rijden. Met het voordeligste tarief van 199 euro per maand voor de Suzuki Celerio. "Het plaatje is dan compleet met de gunstige Suzuki-verzekering voor de nieuwe auto", aldus De Vos. "Mogelijk tot vijf jaar, met nieuwwaarde-garantie."
Bij Suzuki Kees Balvert maakt men zich ook al op voor de nieuwe Suzuki Ignis. Deze is in aantocht, want staat begin december in de showroom. Deze auto komt beschikbaar in de uitvoeringen Comfort, Select en Stijl. Standaard zijn in elk geval zes airbags, elektrisch bedienbare ramen vóór, een info-display en bumpers in de kleur van de carrosserie. De compacte crossover heeft een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor, al dan niet met mild hybrid technologie. "De officiële introductie is pas in januari 2017, maar vanaf begin december is dit model al in onze showroom te bewonderen", zegt hij.
De tweede verdieping van dit goed bereikbare autobedrijf, op de grens met Nootdorp, is bestemd voor occasions. Daarvan zijn er vele op voorraad, allemaal aangeboden tegen rijklaarprijzen en zonder bijkomende kosten. "Occasions worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK, 30 euro aan brandstof en zes maanden BOVAG-garantie bij auto's vanaf 4.500 euro."
Kom eens langs, het eindejaarsvoordeel lacht u tegemoet!


Suzuki Kees Balvert
Prinses Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg
(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/autobedrijf-kees-balvert-den-haag