Marien van Leeuwen (links) en Yvo Sonneveld in de KIA Picanto bij damesmodewinkel NO13.
Marien van Leeuwen (links) en Yvo Sonneveld in de KIA Picanto bij damesmodewinkel NO13.

Fashion meets de KIA Picanto bij NO13

advertenties

DELFT – Bezoekers van NO13 Multi Brand Fashion Store zullen wel even staan kijken. De dames zullen in de winkel aan de Oude Langendijk namelijk een fonkelnieuwe KIA Picanto aantreffen. Daar neergezet door het Delftse KIA-dealerbedrijf Van Leeuwen Delft.

De KIA Picanto Fashion is een speciale uitvoering. Fijn en goed afgesteld, met een echte 'fashion-look'. Helemaal in stijl van de pop-up stores van tegenwoordig, staat de auto opeens in een modezaak! "Het doel is om zo veel mogelijk mensen belangstelling te laten krijgen voor de KIA Picanto", zegt eigenaar Yvo Sonneveld van NO13. "De bezoekers van onze damesmodezaak zullen echt snel interesse krijgen voor dit model. Snel zal hen namelijk duidelijk worden, dat damesmode en de Picanto Fashion een goede combinatie vormen."

Waardecheque
Is de belangstelling eenmaal gewekt, dan ligt een bezoek aan KIA Van Leeuwen wel voor de hand. En daar heeft Marien van Leeuwen, directeur van dit dealerbedrijf, een wel nog grotere verrassing in petto. "We hebben namelijk vijf van deze auto's in de aanbieding", begint hij. "Kleding en vrouwen, maar ook vrouwen en auto's. Kom de auto's dus bekijken in onze showroom en vraag meteen naar de voorwaarden bij deze actie."
Eén van de vijf kopers van deze Picanto's krijgt namelijk een waardecheque van 500 euro, die ze kunnen besteden bij NO13 aan de Oude Langendijk in het centrum van Delft. "Een wisselwerking die zijn weerga niet kent in Delft", aldus Van Leeuwen.

DelftsBlauw Rit
Het KIA-dealerbedrijf maakt zich ook weer op voor de DelftsBlauw Rit, die in samenwerking met Rotaryclub Delft-Koningsveld georganiseerd wordt op zondag 25 september. Een toerrit door het Groene Hart, met als start en finishplaats de Markt in Delft, voor het goede doel.


KIA Van Leeuwen Delft
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.kia-delft.nl