Afbeelding

Keukensale.com: de nieuwste aanwinst van bedrijventerrein SchieOevers

advertenties

Editie: Week 12, Jaargang 23 |

Een prachtig voorbeeld van de vele keukens bij Keukensale.com in Delft.

DELFT – De tijd van de grote onthulling is aangebroken! Over de nieuwe onderneming van Aad de Beus heb je de afgelopen twee weken al het nodige kunnen lezen in deze krant. Wat het precies voor bedrijf is, dat werd nog geheim gehouden. Maar nu is het dan zover: de onthulling is een feit. In het pand aan het uiterste einde van de Schieweg, op nummer 93B, opent  Keukensale.com op 3 april a.s. haar deuren. Het is het zusterbedrijf van het naastgelegen Sanisale.com.

“We bieden dezelfde kwaliteitsproducten als een keukenspeciaalzaak, maar dan met het prijsniveau van een discounter. Mensen hebben juist nu behoefte aan een duidelijk verhaal en besteden hun geld steeds slimmer”, legt hij uit. “3D-ontwerp, nameten van de ruimte, complete montage, vloeren en wanden betegelen: het kan allemaal bij Keukensale.com.”
Diverse grote merken zijn in de showroom te vinden, zoals bijvoorbeeld Siemens, AEG, en Zanussi. “Daarnaast hebben we in de showroom ook een keuken in gebruik, waar tijdens  kookdemo’s lekker wordt gekookt. Je kunt gezellig mee eten en natuurlijk serveren wij vers gemalen koffie. Bezoekers die buiten de reguliere openingstijden hun plannen met ons willen bespreken, omdat dit hen beter schikt: op afspraak is dat geen enkel probleem. Mijn vrouw en ik zorgen dan voor een heerlijke maaltijd!” zo meldt Aad.
Keukenverkopers, weet Aad de Beus, staan helaas niet altijd goed bekend. Door schimmige onderhandelingstrucs en ondoorzichtigheid van de prijs, krijgt de klant niet altijd het goede gevoel.
Die uitstraling zal hij met Keukensale.com zeker niet hebben. “De prijs is de prijs, transparant en duidelijk, zonder al dat moeilijke gedoe. Daarom geef ik alléén bij de opening, tijdelijk en eenmalig een aantal grote prijsvoordelen.”
Welke dat zijn houdt Aad nog even geheim, dat wordt in een grote advertentie later aangekondigd. Hoewel de mensen in deze tijd hun geld slimmer besteden, willen ze toch graag hun woonomgeving blijven verrijken. Een goed voorbeeld is Sanisale.com, dat midden in de economische crisis is begonnen en erg is gegroeid. “Het is duidelijk dat men behoefte heeft aan een voorspelbaar en eerlijk verhaal”, aldus de Delftse ondernemer. “En dan ook nog in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de ondernemer dicht bij zijn klanten staat.” Telefoon: (015) 3649541. Internet: www.keukensale.com.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12