Zoon Ed en vader Jan van der Haar bij de door RODI bestickerde bedrijfsbus.
Zoon Ed en vader Jan van der Haar bij de door RODI bestickerde bedrijfsbus.

Van der Haar Hoveniers - Voelt zich thuis bij RODI

lopende zaken

PIJNACKER – Ze stonden jarenlang bekend als Adonis Hoveniers. Deze naam was ooit de keuze van de oprichter van het bedrijf, Jan van der Haar, die hiermee verwees naar het gelijknamige plantje. Sinds begin dit jaar draagt het Pijnackerse hoveniersbedrijf als naam voortaan Van der Haar Hoveniers.

"Bij zo'n naamsverandering komt toch altijd veel kijken", verzucht Ed. "Gelukkig zijn we hierbij fantastisch geholpen door RODI reclame en belettering. Zij hebben onze bedrijfswagens opnieuw beletterd, waardoor ze er weer helemaal top uitzien."
Ed kwam in contact met RODI reclame en belettering, toen hij een vijver in de tuin van RODI-directeur Bram Rontberg ging aanleggen. "We hadden meteen een hartelijk contact. Toen hij van de naamsverandering van ons bedrijf hoorde, gaf hij gelijk advies over mijn reclame-uitingen." Diezelfde klantvriendelijkheid ervaart Ed ook bij de medewerkers van RODI reclame en belettering: "Ik kan er altijd terecht en je wordt snel en goed geholpen voor een nette prijs."

Van A tot Z
Van der Haar Hoveniers verzorgt tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. "Hoveniers van A tot Z", omschrijft Ed de werkzaamheden die zijn medewerkers en hij verrichten graag. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.vanderhaarhoveniers.nl. Meer weten over RODI Media zh? Ga dan naar www.rodimedia-zh.nl.