De dames van Praxis Ypenburg hopen u te mogen begroeten tijdens de Ladies Night.
De dames van Praxis Ypenburg hopen u te mogen begroeten tijdens de Ladies Night.

Dames nemen Praxis Ypenburg over tijdens Ladies Night

lopende zaken

DEN HAAG – Voor de allereerste keer in deze contreien vindt er een Ladies Night plaats in een bouwmarkt. De primeur van dit gratis toegankelijke evenement is voor Praxis Ypenburg op vrijdag 27 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur.

De tijd dat de bouwmarkten het domein van de man waren, ligt ver achter ons. Steeds vaker weten vrouwen hun weg naar en in deze zaken prima te vinden. Dat geldt ook voor de personele bezetting in deze branche. Met de vrij toegankelijke Ladies Night hoopt het team van Praxis Ypenburg de vrouwelijke doelgroep op een nieuwe, verrassende manier aan te spreken. Het middenpad van de Haagse bouwmarkt wordt op de bewuste avond helemaal vrijgemaakt voor kraampjes en stands van uiteenlopende ondernemers. Er zijn allerlei hapjes en lekkernijen om te proeven, en ook de bubbels staan koud; er zijn volop producten om te testen en te kopen, en activiteiten en workshops om aan deel te nemen. Zo kun je kennismaken met het rustgevende yoga, maar ook creatief in de weer zijn. Van bloemstukjes maken tot een bloembak in elkaar zetten, waarin je nieuwste aanwinsten voor je tuin uit het rijke plantenassortiment op het parkeerterrein van Praxis Ypenburg een fraai plekje kunnen krijgen. Verder kun je je eigen schoenenrekje bouwen en deelnemen aan een verfworkshop, waarin je een stilleven niet schildert, maar beschildert.
Wie langskomt tijdens de gratis Ladies Night, profiteert de hele avond lang van leuke aanbiedingen. Voor de eerste vijftig dames staan er goedgevulde goodiebags klaar. Op de Facebookpagina van Praxis Ypenburg worden prachtige prijzen verloot. De Praxis Ypenburg vind je aan de Laan van 's-Gravenmade 81 in Den Haag-Ypenburg. Zie ook www.facebook.com/praxis.ypenburg.