Afbeelding

Je maakt het bij De VAK, ook in het nieuwe seizoen 2016 - 2017

cultuur

DELFT - Wil je leren hobo te bespelen? Of zing je liever in een koor? Wil je leren schilderen, tekenen of boetseren of wil je een dans- of theatervoorstelling maken? Je kunt het allemaal leren en maken bij De VAK.

Ga naar www.vak-delft.nl en maak een keuze uit ruim 250 cursussen en lessen voor jong en oud. Verrijk je leven of dat van je kind door actief aan de slag te gaan jouw creatieve vaardigheden of dat van je kind te ontwikkelen. Wil je starten met een cursus vanaf augustus maar je weet niet welke, kom dan naar de Open Dag op zaterdag 11 juni van 13.00 uur tot 16.00 uur aan het Westvest 9.
Ter afronding van dit lesjaar en ter promotie van het nieuwe lesprogramma organiseert De VAK een ruime maand vol voorstellingen en evenementen. Zo vindt op zaterdag 4 juni een VAK-Montmartre plaats, waar in de sfeer van Parijs cursisten van De VAK en kunstdocenten 'live' werken. Net als op Montmartre maken zij portretten van bezoekers en zijn vele schilderijen uitgestald. Daarnaast organiseert De VAK nog diverse presentaties en ter afsluiting op zaterdag 2 juli de dansvoorstelling Dansen aan Zee in Theater de Veste. Meer info op www.vak-delft.nl.