Afbeelding

Experiment 10-10 gestart en zinderende festivals op komst

cultuur

DELFT - Je kunt vanaf nu 10 weken lang álle dagen genieten in Experiment Delft op Lijm & Cultuur. Met 10 jaar Lijm & Cultuur en groenten als inspiratie creëerde chef Bas Hoog een geweldige kaart. Daar bovenop twee zinderende festivals: StuDuction en Herr Zimmerman.

Experiment 10-10 is inmiddels van start gegaan. Alleen al het menuboekje is een lust voor het oog en de gerechten die er in staan zijn zo mogelijk nog mooier. 10 Weken lang van 10 tot 10! Chef Bas Hoog heeft een bijzonder menu samengesteld met gerechten die 4 euro tot maximaal 10 euro kosten. De een heeft genoeg aan twee gerechtjes, de grote eter neemt er misschien drie of vier, de ander kiest de wisselende dagschotel. Je kunt kiezen wat je wilt, hoeveel je wilt en wanneer je wilt.
Experiment Delft is de komende 10 weken alle dagen van de week open van 10.00 uur tot 22.00 uur (zondag 10.00 uur tot 17.00 uur). Je kunt er terecht voor koffie, werken, lunchen, brunchen, loungen, borrelen en dineren. Reserveren mag, maar is niet nodig: tel. 015 - 262 80 89. Meer info op www.experimentdelft.nl. Voor de volledige Lijm & Cultuur agenda: www.lijmencultuur.nl.

Festivals
Ook dit jaar organiseert StuD het grootste studentenfeest van Delft, op donderdag 2 juni vanaf 20.00 uur, met ditmaal het thema 'StuDuction in Wonderland'. Een gaaf feest met grote artiesten, vier binnenstages en diverse lounge-areas, dus vergeet de tijd en go mad! www.studuction.com.
De buitenaardse techno-'Katze' Herr Zimmerman is ook 10 jaar op Aarde en viert het met een uniek undergroundfestival op zaterdag 4 juni van 13.00 uur tot 23.00 uur. Een decennium vol techno & kattenkwaad vraagt om een speciaal feest. Samen met Bestemming Onbekend en House of Boys wordt een festival neergezet dat 'wunderbar' wordt! Op de line-up staan maar liefst 18 nationale en internationale artiesten, waaronder Vitalic, Al Ferox, Fraulein Z, Oliver Kucera, TanzMan, Tim Wolff en meer. Info en kaarten: www.herrzimmerman.eu.