Tijdens het bowlen kijk je uit op de skyline van Delft.
Tijdens het bowlen kijk je uit op de skyline van Delft.

Maak kennis in mei met nóg veelzijdiger Gasterij 't Karrewiel

vaste rubrieken

DELFT - Bij Gasterij 't Karrewiel wordt de maand mei aangegrepen om de mensen kennis te laten maken met een aantal nieuwe onderdelen van deze veelzijdige horecagelegenheid aan de Paardenmarkt 74.

De bekende en populaire bowlingbaan is verfraaid met een schitterende muurschildering , waarin de complete skyline van Delft is verwerkt. Daarnaast zijn de banen voorzien van elektronische bumpers, waardoor de gootjes naast de banen met één druk op de knop verdwijnen. Handig voor de allerkleinste bowlers!
Gasterij 't Karrewiel richt zich tijdens de meivakantie tot en met vrijdag 13 mei sowieso op de jeugd, met discobowlen op doordeweekse dagen van 13.00 uur tot 18.00 uur. Er is een dj aanwezig die je verzoekjes draait, elke strike levert je een lolly op en naast het bowlen kun je lekker spelen in binnenspeeltuin de Spelerij. Ideaal voor ouders die een leuke vakantiebezigheid voor hun kroost zoeken, waarbij je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden.
Bowlen maakt hongerig, en daar is Gasterij 't Karrewiel volledig op ingericht met de Grill-Proeverij Combinatie en de Fondue & Raclette. Nieuw onderdeel van de Grill-Proeverij Combinatie is de Tafelbarbecue, een rookvrije houtskoolbarbecue waar de gasten zelf hun vlees en groenten op mogen bereiden. Bij de Fondue & Raclette is de Pizzarette de nieuwe aanwinst. Hiermee bakken de gasten aan tafel in een speciale oven hun eigen pizza, die ze naar hun eigen smaak hebben samengesteld. Dorst gekregen? Loop dan gauw naar de watertap, waar je gratis water mag inschenken en van extra smaak kunt voorzien met munt, komkommer en dergelijke.
Benieuwd naar al deze nieuwe mogelijkheden bij Gasterij 't Karrewiel ? Gedurende de hele maand mei krijgt u maar liefst 25 procent korting per persoon op een diner- of bruncharrangement, inclusief één uur gratis bowlen. Meer informatie: tel. 015 – 2136876 of 015 – 2144978, www.karrewiel.nl.