Het nieuwe winkelpand van Beestenspul is een heel stuk ruimer.
Het nieuwe winkelpand van Beestenspul is een heel stuk ruimer.

Beestenspul verhuisd binnen de Hoven Passage: dierenwinkel zit voortaan tegenover Dirk

lopende zaken

DELFT – Dierenwinkel Beestenspul is verhuisd binnen de Hoven Passage, van de kant van de Troelstralaan naar de zijde van de Martinus Nijhofflaan.

Sinds de start van Beestenspul heeft deze dierenwinkel in de Hoven Passage altijd op dezelfde locatie gezeten. Maar sinds afgelopen donderdag kunnen Delftse dierenvrienden op een andere plek in het winkelcentrum terecht. In een winkelpand recht tegenover supermarkt Dirk van de Broek huizen voortaan de levende have van Beestenspul, het rijke assortiment voeders en nog veel meer dierproducten. Medewerkster Pamela den Os is blij dat de verhuizing achter de rug is: "Je hebt toch met levende dieren te maken, die op hun eigen manier reageren op een andere omgeving. We hebben in de periode voorafgaand aan de definitieve verhuizing van ons nieuwe pand een soort schaduwwinkel gemaakt, waar we de dieren in fases naartoe verplaatst hebben. Dat zorgde voor zo weinig mogelijk stress."

Luxeartikelen
In de nieuwe winkel hebben de medewerkers van Beestenspul veel meer ruimte tot hun beschikking. Die extra winkelruimte hebben ze gebruikt voor het presenteren van diverse luxeartikelen waarmee het assortiment is uitgebreid. "Manden en kussens voor uw kat en hond bijvoorbeeld", zegt Pamela, die binnen Beestenspul de honden- en kattenkenner bij uitstek is. Wat zeker niet is veranderd, is de klantvriendelijkheid en de service waar Beestenspul bij haar klantenkring om bekendstaat. "Wij hebben een passie voor dieren en ons werk en zijn heel creatief in het zoeken en vinden van oplossingen", aldus Pamela.