Afbeelding

DVC organiseert open dag voor E- en F-jeugd

sport

DELFT – DVC organiseert woensdag 11 mei een open dag voor spelers van de E- en F-jeugd. Kinderen van 4 tot 10 jaar oud kunnen dan ervaren hoe leuk het is om te voetballen.

DVC laat de kinderen die dag onder meer kennismaken met techniektraining, keeperstraining, spelletjes en natuurlijk ontbreken de partijtjes niet. Jeugdspelers van DVC doen hieraan mee, maar mogen ook hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Deelname is gratis. "Iedereen is welkom", zegt DVC's jeugdvoorzitter Roy van der Goot. "Plezier staat bij ons voorop. Winnen is niet belangrijk. Als jeugdspelers zich maar ontwikkelen, dan komt dat winnen vanzelf."
DVC heeft momenteel vijf E-teams, vier F-teams en ook de mini-F'jes ontbreken niet. DVC organiseert de open dag dus niet omdat het heel erg verlegen zit om jeugdleden. "Maar het is wel zo dat er volgend seizoen weer aardig wat spelers overgaan naar de D, dus dan moeten de E- en F-teams natuurlijk wel weer worden aangevuld", zegt Van der Goot.
Aanmelden kan op de dag zelf vanaf 13.00 uur in de kantine. De voetbalmiddag zelf begint om 13.30 uur. DVC zorgt voor gezonden snacks en drinken. Meer weten? Kijk dan op www.dvc-delft.nl.