De speciale Valentijnsdag-bed-uitvoering, heel toepasselijk op deze zondag 14 februari.
De speciale Valentijnsdag-bed-uitvoering, heel toepasselijk op deze zondag 14 februari.

De nieuwe collectie boxsprings, binnenkort bij Lion Beddenshop

advertenties

DELFT – Lion Beddenshop, uw vertrouwde beddenspeciaalzaak in de Hoven Passage, maakt zich op voor de nieuwe collectie boxsprings. In de winkel aan de Troelstralaan 61-63 wordt binnenkort weer ruimte vrij gemaakt. Zodat de nieuwe collectie in de winkel de aandacht krijgt die deze boxsprings verdienen.

"En dan zijn we nog maar net bekomen van de periode rond Valentijnsdag", zegt Marion. "In onze winkel heeft een speciale Valentijns-uitvoering gestaan, compleet met accessoires. Ook de komende weken zijn er nog allemaal slopen te koop met hartjes of het woordje love."
De nieuwe collectie dekbedovertrekken is overigens al binnen gekomen bij Lion Beddenshop. Dit zijn volgens Marion heel leuk geprijsde exemplaren. "De prijzen lopen van 6,95 euro tot 35 euro, dus voor elke beurs is er wel iets te vinden."
De slogan van deze beddenspeciaalzaak is niet voor niets: 'Goed, goedkoper, Lion Beddenshop'. Ook op de afdeling met dekbedden zijn er momenteel heel wat prijsaanbiedingen te vinden. Dekbedden met een schoonheidsfoutje, sterk in prijs verlaagd. "En vergeet de badjassen niet", gaat Marion verder. "Badjassen van goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen."
Lion Beddenshop is de winkel bij uitstek voor iedereen die een goede nachtrust wil. Behalve boxsprings, bedbodems, matrassen, dekbedden en overtrekken, vindt u in de winkel ook kussens, beddengoed, senior ledikanten, badgoed en kinderartikelen. Een bezoekje meer dan waard, zeker in deze aanbiedingstijd! Telefoon: (015) 261 93 12. Internet: www.lionbeddenshop.nl.