Bij Leonietje’s zijn vele leuke cadeautjes èn vintage kinderwagens te koop en te huur.
Bij Leonietje’s zijn vele leuke cadeautjes èn vintage kinderwagens te koop en te huur.

Hoera! De winkel van Leonietje's bestaat 1 jaar

lopende zaken

DELFT – Wie opzoek is naar een leuk cadeautje voor een pasgeboren baby of voor een kinderverjaardag, is bij Leonietje's aan het juiste adres. Aan de Lange Geer 40 kan iedereen een kant en klaar cadeautje kopen óf iets speciaals laten maken.

Het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 februari viert Leonietje's haar 1-jarig bestaan. Deze eerste verjaardag gaat gepaard met allerlei leuke acties en iets lekkers voor iedere klant.
De handgemaakte kraamcadeautjes bij Leonietje's kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. Hiervoor kan worden gekozen uit een ruim assortiment aan stoffen. Moet er een naam op? Dat is geen probleem. Leonietje's heeft een eigen borduurservice.
Ze hebben bij Leonietje's bovendien niet alleen handgemaakt kraamcadeautjes, maar ook duurzaam houten speelgoed van het merk Le Toy Van èn vele leuke knuffels van het Deense merk Maileg.

Verhuring
Bij Leonietje's was het al mogelijk om vintage kinderwagens kopen. Sinds kort kunnen deze ook worden gehuurd. Geïnteresseerden kunnen voor een paar weken of paar maanden een kinderwagen huren. Ouders kunnen met zo'n mooie en unieke kinderwagen voor de dag komen en zullen verzekerd zijn van heel wat bekijks. Heb je hem niet meer nodig? Dan breng je hem gewoon terug. Kom eens gezellig langs in de winkel om de diverse modellen te bekijken. Leonietje's is geopend op maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 09.30 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur.
Meer weten? Kom gerust eens langs. En kijk voor meer informatie en de webshop op www.leonietjes.com.