Hans Spoolder met één van de watchwinders uit de ruime collectie van zijn winkel Horloges & Accessoires by Topdeal Watches.
Hans Spoolder met één van de watchwinders uit de ruime collectie van zijn winkel Horloges & Accessoires by Topdeal Watches.

Een echt chic cadeau-idee vind je bij Horloges & Accessoires by Topdeal Watches

Algemeen

DELFT – Horloges & Accessoires by Topdeal Watches, is inmiddels een ingeburgerde naam in Delft. Heeft u de nieuwe winkel aan de Molslaan 26 ook al ontdekt? In deze winkel is de gehele begane grond voorzien van vitrines met de meest fraaie horloges van bekende merken. Maar deze keer wil Hans Spoolder wat meer vertellen over de bovenverdieping. "Ja, met deze winkel wil ik meer zijn dan puur een horlogewinkel", legt Hans Spoolder uit. "Eerder een horlogespecialist, met ook allerlei artikelen om uw horloges in een goede conditie te houden of op een nette manier op te bergen. Deze 'Accessoires' zijn te vinden op de bovenverdieping." Artikelen, die waarschijnlijk nergens anders in Nederland in een winkel te vinden zijn. Een must voor de liefhebber van mooie horloges om hier eens te komen kijken. Hans Spoolder: "Vanaf dag één dat ik hier de deuren heb geopend, is er voor deze accessoires een plaatsje ingeruimd. Boven staan de horlogeboxen, watchwinders, gereedschapsets voor horloges en sieradendozen. Tevens verkrijgbaar in het eigen merk LUXALIT voor jewels and watches. De horlogeboxen zijn er om horloges netjes te bewaren en in een goede conditie te houden. De sieradendozen zijn speciaal voor dames die graag hun sieraden overzichtelijk willen bewaren. Gereedschapsets zijn er voor de hobbyist, die zelf het kleine onderhoud aan horloges wil uitvoeren." De watchwinders, dat is een verhaal apart. Speciale units om het uurwerk van automatische horloges op te laden. Als je het horloge niet om hebt, plaats je hem in de watchwinder en de volgende keer staat hij keurig op de juiste tijd en datum. "De feestdagen komen er natuurlijk weer aan. De accessoires op deze afdeling zijn, buiten de horloges zelf natuurlijk, een leuk idee om iemand cadeau te doen." Info: (015) 212 90 38 of www.topdealer.nl.