Afbeelding

Vakgarage DIGO, de ideale wijkgarage voor Tanthof

Algemeen

DELFT – Vakgarage DIGO, de universele garage gelegen aan de Motorenweg 25 aan de rand van Tanthof-Oost. Ideaal voor de bewoners van Tanthof, maar door de ligging dichtbij de N470, is het bedrijf ook makkelijk te bereiken voor mensen uit andere delen van de stad. In de werkplaats van Vakgarage DIGO kan onderhoud uitgevoerd worden aan alle merken en typen auto's. Daarnaast vindt verkoop plaats van nieuwe en gebruikte auto's van alle merken.

Het heeft even geduurd, maar de temperaturen dalen, de winter is in aantocht. Tijd om uw auto winterklaar te maken. Vakgarage DIGO laat u niet in de kou staan. Daarom biedt het bedrijf u de Wintercheck aan, om uw auto op twintig vitale punten te laten controleren die betrekking hebben op veiligheid en betrouwbaarheid. Voor slechts 9,95 euro heeft u de zekerheid dat uw auto onder bijna alle omstandigheden start.

Glad op de weg
Over zekerheid gesproken, iedere winter wordt het glad op de weg. "Wist u dat zomerbanden al grip verliezen bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius en daardoor een langere remweg hebben dan winterbanden", legt Joyce Ditewig uit. "Houd u er ook rekening mee dat in veel Europese (wintersport)landen winterbanden verplicht zijn."
Heeft u interesse? Vakgarage DIGO adviseert u graag vrijblijvend over de juiste banden en mogelijkheden. "Wij beschikken overigens ook over een groot aantal gebruikte wintersets voor diverse merken, ook de opslag van uw zomerset kunnen wij voor u verzorgen. Ga met vertrouwen en met een veilige auto de winter tegemoet. Maak nu een afspraak voor de Wintercheck of een bandenwissel, dan leggen wij een aardigheidje voor u klaar en op is op."
Momenteel is er een wel heel aantrekkelijke actie! Nu bij aankoop van vier nieuwe Goodyear Winter of All Season banden, gratis één jaar pechhulp service en een wintercheck. Maak nu een afspraak op de website of bel op (015) 515 00 80.
Zoekt u een geschikte occasion of nieuwe auto? Kijk dan snel op www.vakgaragedigo.nl.