Tolis Kitsos (links) en Delfts oudste en 76-jarige horecaondernemer Gunes Kirhan (rechts) van Tapas & Mezzes op het Vrouwjuttenland. Centraal Wayel Ichoh, oprichter van Meledi. (foto: Roel van Dorsten)
Tolis Kitsos (links) en Delfts oudste en 76-jarige horecaondernemer Gunes Kirhan (rechts) van Tapas & Mezzes op het Vrouwjuttenland. Centraal Wayel Ichoh, oprichter van Meledi. (foto: Roel van Dorsten)

Horecagroothandel Meledi: uitsluitend voor de horeca

Algemeen

DELFT – Horecagroothandel Meledi opende woensdag aan de Schieweg 80 in Delft de deuren van haar achtste vestiging.

Als openingshandeling zette het bedrijf de jongste en oudste horeca-ondernemer van Delft in het zonnetje zetten en trakteerde hen op een klantenkaart ter waarde van 250 euro.
Wayel Ichoh, oprichter en algemeen directeur van Meledi, liep woensdag tevreden rond in de gloednieuwe en ruim 2200 vierkante meter grote horecagroothandel. "We hebben vandaag al veel horecaondernemers uit Delft en de regio mogen verwelkomen", zegt hij. Meledi is er exclusief voor deze groep. "Daarmee onderscheiden we ons, door onze focus uitsluitend op deze groep te leggen en niet op de particulier. Een voorbeeld: wij verkopen hier bepaalde exclusieve wijnen. Horeca-ondernemers zijn verheugd dat ze die hier voor hun klanten kunnen kopen, terwijl hun klanten daar zelf niet aan kunnen komen."
Meledi heeft zich in Delft gevestigd vanwege de strategische ligging, precies tussen Den Haag en Rotterdam. Om die reden vestigde ook horecagroothandel Hanos zich recent in Delft. Wayel Ichoh is daar alleen maar blij om. "Ik geloof in synergie, dat we elkaar versterken. Het is niet voor niets dat McDonald's vaak naast Burger King en KFC zit. Het is voor de klant juist interessant als er soortgelijke zaken bij elkaar in de buurt zitten."
Horecagroothandel Meledi wil zich onderscheiden met haar belofte 'Het beste, de goedkoopste'. "Dat is de rode draad in alles dat we doen. Het is niet zomaar een belofte, het zit in ons DNA." Meledi groeide zodoende uit van één vestiging in 2008 naar acht vestigingen in 2015. "Ik ben heel trots op wat er nu is." Zijn ambitie houdt niet op in Delft. Integendeel. "We hopen uiteindelijk overal in Nederland en ook in Duitsland vestigingen te hebben." Meer info: www.meledi.nl.