Michael, Wendy en John Vaderloos (v.l.n.r.) van De Brasserij.
Michael, Wendy en John Vaderloos (v.l.n.r.) van De Brasserij.

De Brasserij, voortaan ook de juiste plek voor een lekkere lunch

Algemeen

DELFT – De Brasserij biedt sinds deze maand nog meer gastvrijheid dan het al deed. Sinds kort is het namelijk ook mogelijk in het partycentrum aan de Brasserskade 2 te lunchen.

Het familiebedrijf van de familie Vaderloos heeft al ruim dertig jaar ervaring met het in de watten leggen van hun gasten. Nu doen ze dat ook tussen de middag. Nadat De Brasserij dit nieuws bekendmaakte, volgden de reserveringen al snel. "Maar het is natuurlijk mogelijk ook zonder reservering binnen wandelen voor de lunch of een kopje koffie met iets lekkers", zegt Wendy. "Heel leuk dat we hier nu weer met iets nieuws beginnen", vindt John Vaderloos. Inmiddels is zelfs de derde generatie Vaderloos in De Brasserij werkzaam, vertelt hij trots. Bijkomend voordeel is dat iedereen die bij de Brasserij een feest of bruiloft wil organiseren, tijdens zo'n lunch alvast uitstekend de sfeer èn de gerechten kan proeven.

Mooie lunchgerechten
De keukenbrigade heeft mooie lunchgerechten bedacht. Wat te denken van de 'Nul-15 lunch', met huisgemaakte tomatensoep, een uitsmijter van scharrelei en een Van Dobben-kroket met twee sneden desembrood? Of brood met een sashimi van rundercarpaccio met red curry mayonaise, Parmezaanse kaas en rucola? Of een MRIJ runderburger op pain rustique met tomatenchutney, geserveerd met gemengde salade en oma's frieten.
Naast al dit nieuws blijft veel in De Brasserij ook onveranderd, zoals de gastvrijheid, de gezellige sfeer en de kwaliteit van eten en drinken. "Het is, denk ik, onze kracht dat onze gasten hier binnenkomen en er door de huiselijke sfeer hier een soort warme deken over hen gaat", zegt Michael Vaderloos. De Brasserij is de komende tijd weer een prima plek voor walking dinners of een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken via 015-2145385, mail naar info@brasserij.nl of kijk op www.brasserij.nl. Lunchen kan voortaan van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur. Gratis parkeren kan van dinsdag tot en met vrijdag bij de Curaçaostraat en op zaterdag en zondag op het parkeerterrein bij De Brasserij.