Lifestyle – Home Collection is hét adres voor woonaccessoires

Editie: Week 31, Jaargang 20 |

  • De nieuwe winkel Lifestyle – Home Collection heeft onder andere een groot assortiment servies en glazen.

    De nieuwe winkel Lifestyle – Home Collection heeft onder andere een groot assortiment servies en glazen.

    Foto bestellen

DELFT – De nieuwe winkel Lifestyle – Home Collection aan de Oude Langendijk 9 opent op zaterdag 4 augustus de deuren.

De officiële opening is een dag eerder voor genodigden. Tijdens de eerste winkeldag kan iedereen komen kijken hoe veelzijdig de collectie van Lifestyle is. U zult er talloze woonaccessoires aantreffen, zoals servies, kaarsen, lampen, kussens, plaids en nog veel meer. Maar ook meubels, zoals tafels, stoelen en banken. Karin van den Engel is eigenaar van de winkel. “Ik zat hiervoor in de evenementenbranche, maar ik wilde eigenlijk altijd al iets voor mezelf beginnen”, zegt ze.

“Ik heb gekozen voor een franchise-vestiging van Lifestyle, want dan heb je een leidraad.” Lifestyle – Home Collection is een keten met negentien eigen winkels. In Delft is Lifestyle nog redelijk onbekend, maar dat is wel anders in Den Haag en Rotterdam. Bij sommige Intratuin-vestigingen zijn er ook zogenaamde shop-in-shops van Lifestyle. “Dit wordt de twintigste Lifestyle-vestiging oftewel de vierde franchise-vestiging”, zegt ze. “Behalve meubels en woonaccessoires heeft de winkel ook mode-accessoires in het assortiment.

Denk hierbij aan kettingen, tassen, sjaals of mutsen. Het is een beperkter gedeelte, maar is wel degelijk onderdeel van het totale assortiment.” De nieuwe winkel heeft een heel huiselijke en ook gevarieerde uitstraling. Er staan opstellingen zoals het ook bij u thuis zou kunnen zijn. Hier doet u dus leuke ideeën op voor bepaalde interieurs. “Grote aankopen als een tafel of kast kunnen natuurlijk thuis worden bezorgd”, zegt Karin. “Ik hoop iedereen te mogen begroeten op de eerste winkeldag op zaterdag 4 augustus.” De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.lifestyle94.com.

Reactie toevoegen